według mnie javelin to następca 81xx - czyli taki damski odpowiednik bolda.
tak czy siak prezentuje się słodko, czyż nie?
Z tego co czytałem to bold jest podobno jeszcze ciut większy od 88xx, czyli javelin przy nim rzeczywiście wygląda jak perełka przy 88xx.
Fajnie, tego mi właśnei brakowało - niewielkiego (względnie) telefonu z pełną qwerty. Ostatnio miałem możliwość porównania gabarytowego nokii e61 - jeśli bb nazywany jest paletką, to e61 może już kandydować do miana rakiety tenisowej ;)
Fakt, klawisze jakby trochę mniejsze. Jednak pamiętaj, że mogło być gorzej. Widać na zdjęciach, że między klawiszami są odstępy - gdyby zrobić je na wzór 88xx (bez odstępów między klawiszami) zyskałoby się kilka mm na szerokości terminala. Oczywiście ekran również musiałby być nieco mniejszy, ale miniaturyzacja nie takie kompromisy już widziała ;)
Na tym niewyraźnym zdjęciu wygląda jakby odległości między przyciskami były nieco mniejsze niż w curve. Z kolei na zdjęciu z poprzedniej strony wychodzi na to, że zmieniając wygląd przycisków na bardziej przylegające do siebie, dałoby się zyskać trochę miejsca, ale nie tak dużo jak ma początku sądziłem.
ale kolesktory to kupil, wczesniej dokonal tylko 5 zakupow i ostatni w listopadzie zeszlego roku,wiec..................... jakos nie chce mi sie wierzyc zeby ktos tyle zaplacil
_________________ I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum