Wysłany: 2008-08-18, 10:19 Blackberry Bold vs. betonowy chodnik
Jeden z kolesi piszących na boygenius dokonał ciekawego i jak mniemam w pełni spontanicznego testu.
Kto wygra chodnik czy Bold.
Okazuje się że Bold zajął drugie miejsce:
Nie jest źle - trochę rysek z boku, jedno pęknięcie na górze, ale widać że ekranik sprawny. Taka nokia to by się rozleciała na pierdyliard kawałeczków.
Pamiętam jak zaczynałem z 7230 - do tego czasu zawsze, nawet przy Communicatorze miałem jakąś smycz przy fonie - coby sobie zawinąć na nadgarstek podczas rozmowy/korzystania i nie martwić się że mi ktoś wytrąci, albo mi się wyślizgnie. Po tym jak zrobiłem sobie prowizoryczny zaczep smyczy do 7230 i okazało się to zupełnie nieużyteczne, usunąłem go - BB ma takie gabaryty, że trzyma się mojej łapy jak przyklejone i sporadycznie zdarza mi się aż tak zalkoholizować, żeby go upuścić. :)
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-08-22, 09:46
rbuzz racja moj 7290 mi jeszcze nigdy z reki nie wypadl ;p
zawsze to albo jak nosze spodnie po skejtosku i sie rozwale na kanapie to sie wyslizgnie xd albo spadnie ze stolu/krzesla/lodowki itp ;p ale nic mu sie nigdy jeszcze nie stalo po takim upadku ;]
btw z czego ten bold jest? ;o niejedna komorka mi spadla byla rzucana itp ale takich wgniot po chodniku nie miala... on po nim skakal chyba ;/
ot: a z czego zrobiles ten zaczep?
jestem przeciwnikiem wszystkich pierdol doczepianych do komorek(kiedys tylko dziewczyna kazala mi przyczepic 'pusie' xD) i etui ale ciekawi mnie to ;p
Wypaliłem małą dziurkę w obudowie z tyłu i przepuściłem kawałek żyłki z supełkiem i pętelką - supełek się blokował w otworze, do pętelki była podpięta tasiemka z za..biście pedalski serduszkiem które musiałem nosić ze względu na moją ówczesną dziewczynę.
Co te kobiety z nami robią? - ja się pytam.
Teraz mam troszkę inne podejście do tematu - z wiekiem człowiek mądrzeje. Chociaż w moim przypadku to się sprawdza nie we wszystkich aspektach.
Fakt faktem że jak się założyło tę taśmę na nadgarstek, to nie trzeba było się obawiać utraty BB nawet w przypadku utraty przytomności. :)
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum