Czy miał może ktoś jakieś doświadczenia z serwisem alibaba.com z stamtąd można teoretycznie kupić bolda poniżej 300$ Cena atrakcyjna tylko na ile prawdziwa? Kiedyś znajomy zamawiał laptopy i je otrzymał ale to BOLD, który jeszcze nie wyszedł :) Dla zainteresowanych:
http://www.alibaba.com/tr...Area=product_en
Co do ceny to pamiętam że kiedyś na ebay'u jak był wcześniej to cena była 400funtów. No ale te ceny na alibabie są dość podejrzane, z tym że to są zazwyczaj ogłoszenia prosto od producentów.
Mam spore doświadczenie zarówno z alibaba jak i taobao.
Po pierwsze są to serwisy chińskie więc należy do opisów podchodzić troszkę inaczej niż jesteśmy przyzwyczajeni.Bardzo często są to kopie (nie mylić z podróbą)ale czyżby BB.Jeśli ktoś chce mogę w czyimś imieniu dowiedzieć się więcej o którejś z pozycji ale radzę podchodzić bez emocji.
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum