Wysłany: 2008-08-31, 12:23 BlackBerry 8820 czy bold
Witam serdecznie
Jestem nowym (przyszłym) użytkownikiem 8820 - właśnie czekam na przesyłkę od ruli-ego
Zastanawiam sie też nad zakupem Bolda, ale po przeczytaniu opinii o ewentualnych problemach z softem mam mieszane uczucia.
Nigdy wcześniej nie miałam kontaktu z RIM więc pewnie nie raz będę Was prosić o pomoc.
pozdrawiam
Ola
Otrzymałam dziś informację, że Bold będzie dostępny ok. drugiej połowy września.
Mam dylemat czy czekać czy kupić sobie drugiego 8820 (niestety potrzebuję dwa aparaty - obecnie korzystam z Nokia N95).
Telefon ma służyć do pracy.
Co sugerujecie ?
Pytanie tylko jak długo ma trwać ta "chwila"
Cierpliwość nie jest moją najmocniejsze stroną.
Podobno Bold ma być też w ofercie Orange, ale nie wiem kiedy, konsultanci nawet nie bardzo sie orientowali, ze wychodzi jakiś nowy model. Dopiero w salonie dowiedziałam się, że wprowadzają do oferty
Tweedle, ja też jestem "opiekunem klienta biznesowego" w Orange i nic na ten temat nie wiem, ba nie wiedzą tego nawet moi przełożeni, tzn chodzą jakieś plotki, ale nawet przybliżonej daty nikt nie zna.
Jestem zdania że nie opłaca się kupować Bolda po pierwsze ze względu na cenę, po drugie, bardziej prozaiczne - ze względu na polskie realia. Zważywszy na to że UMTS mamy tylko w większych miastach to jeśli nie jesteś osobą spędzającą życie w kwadracie 4x4km w centrum dużego miasta, Bold zapewni Ci tylko ciągłą frustrację.
Ale mam nadzieję że się mylę.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Podobno Bold ma być też w ofercie Orange, ale nie wiem kiedy, konsultanci nawet nie bardzo sie orientowali, ze wychodzi jakiś nowy model. Dopiero w salonie dowiedziałam się, że wprowadzają do oferty
Mi jakiś miły Pan w salonie bydgoskim mówił, że zamierzają wprowadzić "coś nowego w ramach usługi BlackBerry" Więc może o to chodziło? Co ciekawe to miało być na początku sierpnia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum