Zainstalowany. Instalacja szybka i bezproblemowa. Wg. mnie zbyt dużych zmian nie ma. Chociaż wydaje mi się, że doszło jedno menu MDS Services do formatek przy serwerze. Mam za to problem z dostępem do mds-admin przez www. Nie pamiętam jak to obejść. Może ktoś pomoże?
Wydaje mi się że aktywacja słuchawki trwa trochę szybciej - ale może mi się wydaje?
a u mnie po zainstalowaniu SP6 powstał problem. Co 2, 3 dni serwer się wieszał. pomogło dopiero zainstalowanie
Service Pack 6 Maintenance Release 1
podejrzewam ze to było to:
SDR 201970
In BlackBerry Enterprise Server version 4.1 SP6, if a message contained rich content and plaintext, the BlackBerry Enterprise Server might create hung threads.
In BlackBerry Enterprise Server version 4.1 SP6 MR1 and later, this issue is resolved.
Gdy w organizacji mamy dwa serwery Ex2003 i Ex2007 nie mozna było we wcześniejszych wersjach poprawnie wyświetlać czasu zajętości dla poszczególnych osób przy tworzeniu spotkania (poprawione)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum