Czy ktoś z forumowiczów przesiaduje jeszcze na IRCu?
Czy ktoś jest zainteresowany takim kanałem czy wystarczy shotbox na forum?
Proszę o głosowanie i odpowiadanie.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Ja tam za irc nie przepadam, raz chcialem sie czegoś dowiedzieć o linuxie, więc zainstalowałem, wszedłem na kanał linux, było 160 osób i cisza Jak zadałem pytanie to po chwili ktoś łaskawie mi półsłówkiem odpowiedział i tyle
E... Super, ale mogłeś chociaż poczekać, aż się ankieta skończy... I jeszcze jedno.. Jak się dołączyć do kanału, bo jestem zielony w tym temacie... pozdro...
cze.
Sorry, ale dla mnie póki co pomysł troszkę nietrafiony.
Z czasem może i tak, jak nas będzie więcej to myślę, że to by się sprawdziło.
Ale przy dwóch wpisach dziennie na shoutboxie to nie wiem nie wiem...
pzdrwm
p.s.
ale i tak cieszy mnie wielce każda inicjatywa.
a ja wam powiem tak:
ponieważ nie ma nas (póki co 10.000) to może to nie jest najlepszy pomysł, ale...
jakby założył taki kanał i ustawił się na konkretny dzień tygodnia i konkretną godzinę, to myślę, że to by było fajne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum