BlackBerry Forum  Strona Główna BlackBerry Forum
Pierwsze polskie forum BlackBerry

FAQ - PIERWSZA POMOCFAQ - PIERWSZA POMOC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
BB8300 Nie wyswietla daty i godziny wykonanych polaczen.
Autor Wiadomość
patryk_sun 

Wysłany: 2008-03-10, 17:57   BB8300 Nie wyswietla daty i godziny wykonanych polaczen.

Witam

Od jakiegos czasu terminal przestal wyswietlac date i godzine wykonanych polaczen oraz polaczen przychodzacych czy nieodebranych, a po nacisnieciu na dany wpis moglem odczytac miedzy innymi czas polaczenia. Wczesniej po nacisnieciu zielonej sluchawki wyswietlala mi sie taka lista. Teraz pokazuja mi sie wybierane numery lecz bez czasu i daty, polaczenia nieodebrane wchodza mi do wiadomoci, a polaczenia odebrane wogole nie sa rejestrowane. Nie wiem czy to ja cos namieszalem w konfiguracji czy ktorys z moich przyjacio bawiac sie telefonem. Tym niemniej wgralem najnowszy soft i nie przynioslo to zadnego skutku, podejrzewam, ze dlatego iz zostaly przywrocone wszystkie stare ustawienia. Jesli ktos ma jakis pomysl jak przywrocic ustawienia fabryczne bede wdzieczny.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu