Wysłany: 2008-03-10, 17:57 BB8300 Nie wyswietla daty i godziny wykonanych polaczen.
Witam
Od jakiegos czasu terminal przestal wyswietlac date i godzine wykonanych polaczen oraz polaczen przychodzacych czy nieodebranych, a po nacisnieciu na dany wpis moglem odczytac miedzy innymi czas polaczenia. Wczesniej po nacisnieciu zielonej sluchawki wyswietlala mi sie taka lista. Teraz pokazuja mi sie wybierane numery lecz bez czasu i daty, polaczenia nieodebrane wchodza mi do wiadomoci, a polaczenia odebrane wogole nie sa rejestrowane. Nie wiem czy to ja cos namieszalem w konfiguracji czy ktorys z moich przyjacio bawiac sie telefonem. Tym niemniej wgralem najnowszy soft i nie przynioslo to zadnego skutku, podejrzewam, ze dlatego iz zostaly przywrocone wszystkie stare ustawienia. Jesli ktos ma jakis pomysl jak przywrocic ustawienia fabryczne bede wdzieczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum