BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-05-04, 18:19 BB Screenshooter
Robimy zrzuty ekranu dla serii 71xx, 72xx, 8xxx (ja testowałem na swoim 8700 oraz 8300, jak wyglądają można obaczyć np. w tym wątku
zainstalowany musi być Blackberry Desktop Manager 4.2 (lub nowszy), terminal - co oczywiste - musi być podłączony kablem USB
1. zasysamy JavaLoadera (patrz załącznik)
2. rozpakowujemy, wykonujemy plik .exe, domyślnie instaluje się w ścieżce:
C:\Program Files\JL_Cmder\
3. zasysamy darmowy program BBscreenshooter (patrz załącznik)
4. wskazujemy lokalizację pliku JavaLoader.exe (domyślnie: C:\Program Files\JL_Cmder\JavaLoader.exe)
5. po kliknięciu w przycisk "take screenshot" program będzie pytał się o hasło, spokojnie klikamy ok i zrzut gotowy
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-05-10, 10:32 Re: BBscreenshooter
porhinio napisał/a
Robimy zrzuty ekranu dla serii 71xx, 72xx, 8xxx (ja testowałem na swoim 8700 oraz 8300, jak wyglądają można obaczyć np. w tym wątku
zainstalowany musi być Blackberry Desktop Manager 4.2 (lub nowszy), terminal - co oczywiste - musi być podłączony kablem USB
1. zasysamy JavaLoadera (patrz załącznik)
2. rozpakowujemy, wykonujemy plik .exe, domyślnie instaluje się w ścieżce:
C:\Program Files\JL_Cmder\
3. zasysamy darmowy program BBscreenshooter (patrz załącznik)
4. wskazujemy lokalizację pliku JavaLoader.exe (domyślnie: C:\Program Files\JL_Cmder\JavaLoader.exe)
5. po kliknięciu w przycisk take screenshot program będzie pytał się o hasło, spokojnie klikamy ok i zrzut gotowy
Ja używam Rove Mobile Viewera
Banalnie prosty.
Instalujesz, podpinasz BB i możesz zrzucać screeny lub nagrać filmik :)
Program jest darmowy ;)
Dobrze. Ale chciałem dorzucić do przyklejonego tematu ;)
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
szybki_czopek
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-06-02, 09:04
orientuje sie ktos czy to na viscie hula ? a java loadera mi chodzi dokładniej bou mnie coś wyskakuje i znika od razu i nie wiem czy męczyć to dalejczy olać
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-06-02, 09:57
szybki_czopek napisał/a
orientuje sie ktos czy to na viscie hula ? a java loadera mi chodzi dokładniej bou mnie coś wyskakuje i znika od razu i nie wiem czy męczyć to dalejczy olać
Na Viście Rive Mobile Viewer działa bez problemu.
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum