Wysłany: 2008-05-20, 14:09 BB MESSENGER - podajemy swoje piny!
Witam
Czasami ciężko się gada za pomocą PW, a wiem że sporo z nas ma aktywne BIS i może korzystać z BBMESSENGERA.
I tu prośba. Każda osoba, która ma odpalonego bisa (besa) i może korzystać z BBM jest proszona o wpisanie poniżej swojego pinu.
UWAGA!!!
Wpisujemy tylko i wyłącznie dane potrzebne do nawiązania kontaktu. Posty nie zawierające PINu będą z klucza usuwane!!!
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Wysłany: 2008-10-05, 14:10 Re: BB MESSENGER - podajemy swoje piny!
ruli napisał/a
Witam
Czasami ciężko się gada za pomocą PW, a wiem że sporo z nas ma aktywne BIS i może korzystać z BBMESSENGERA.
I tu prośba. Każda osoba, która ma odpalonego bisa (besa) i może korzystać z BBM jest proszona o wpisanie poniżej swojego pinu.
ruli taka nieśmiała propozycja ode mnie A może by tak w "profilu" w części "informacje profilu" zrobić rubryczkę "PIN", aby była zawsze widoczna przy nicku w postach. Tak samo jak w tym temacie, chętni do podania PINu podadzą go w swoim profilu, a na pewno wygodniej będzie skontaktować się z kimś, kogo PIN widzimy pod nickiem niż szukać go tutaj...
_________________ BlackBerry® Bold™ v4.6.0.185 w Orange PL
Ostatnio zmieniony przez marbb 2008-10-07, 00:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum