hey wlasnie jestem w usa tutaj bb curve kosztuje 450$ bez abonamentu w t-mobile czy w at&t... chce kupic ten telefon..i zdjac simlocka i sie zarejestrowac w orange z usloga bis jak wroce..ale slyszalem ze musze juz byc wyrejestrowany z mojego wczesniejszego konta zeby zalozyc sobie nowe np w orange...
pytalem sie tej sprzedawczyni czy bede mogl zalozyc sobie konto bis w innej sieci jak wroce do polski..ona powiedziala ze tak jezeli kupie telefon u nich nowy bez abonamentu wtedy oni nie musza mnie kasowac mojego pinu itd bo kupuje sam telefon..tylko co musze zrobic jest zdjecie sim locka...
wiec chyba ok? prosze doradzcie mi czy jest to mozliwe bez problemowo ? :)
no raczej to wszystko prawda z tym tylko, ze nie trzeba terminala nigdzie wyrejestrowywać. W Orange po prostu go zarejestrują. Ze zdjęciem simlocka nie powinno być problemów.
Najlepiej przeszukaj forum ponieważ podobne tematy już były i to będzie najszybsza informacja dla Ciebie.
Pomartwić się to dobra rzecz. Jak się nie ma nic innego do roboty.
A serio to tylko aktywujesz usługę na koncie abonenckim w Orange on-line i dzwonisz do BOK, z miejsca zaznaczając że chcesz rozmawiać z kompetentnym człowiekiem od BlackBerry - zrobi co trzeba w parę minut.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum