BlackBerry Forum  Strona Główna BlackBerry Forum
Pierwsze polskie forum BlackBerry

FAQ - PIERWSZA POMOCFAQ - PIERWSZA POMOC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
bb curve usa
Autor Wiadomość
patpatreze

Wysłany: 2008-08-21, 23:23   bb curve usa

hey wlasnie jestem w usa tutaj bb curve kosztuje 450$ bez abonamentu w t-mobile czy w at&t... chce kupic ten telefon..i zdjac simlocka i sie zarejestrowac w orange z usloga bis jak wroce..ale slyszalem ze musze juz byc wyrejestrowany z mojego wczesniejszego konta zeby zalozyc sobie nowe np w orange...

pytalem sie tej sprzedawczyni czy bede mogl zalozyc sobie konto bis w innej sieci jak wroce do polski..ona powiedziala ze tak jezeli kupie telefon u nich nowy bez abonamentu wtedy oni nie musza mnie kasowac mojego pinu itd bo kupuje sam telefon..tylko co musze zrobic jest zdjecie sim locka...

wiec chyba ok? prosze doradzcie mi czy jest to mozliwe bez problemowo ? :)

dziekuje za pomoc i pozdrawiam

dejnekas 

BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-22, 07:35   

no raczej to wszystko prawda z tym tylko, ze nie trzeba terminala nigdzie wyrejestrowywać. W Orange po prostu go zarejestrują. Ze zdjęciem simlocka nie powinno być problemów.

Najlepiej przeszukaj forum ponieważ podobne tematy już były i to będzie najszybsza informacja dla Ciebie.

patpatreze

Wysłany: 2008-08-22, 12:06   

aha czyli rozumiem ze moge go kupic ze spokojna głowa i nie musze sie martwic o to ze pozniej nie zarejestruja mi go w orange? :)

RBuzz 

BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-22, 12:53   

Pomartwić się to dobra rzecz. Jak się nie ma nic innego do roboty.
A serio to tylko aktywujesz usługę na koncie abonenckim w Orange on-line i dzwonisz do BOK, z miejsca zaznaczając że chcesz rozmawiać z kompetentnym człowiekiem od BlackBerry - zrobi co trzeba w parę minut.

Odpowiedz do tematu