Wysłany: 2008-07-21, 15:55 BB 8700 a obsługa plików MP3
Witam,
Mam pytanie do bardziej zorientowanych ode mnie. Widziałem na jednej ze stron internetowych dotyczącej BB 8700, że możliwe jest na tym urządzeniu odtworzanie plików MP3. Niestety nie znalazłem takiej możliwości. czy ktoś może pomóc?
8700 to nie jest telefon z super odtwarzaczem MP3 ale takie pliki odtwarza. Multimedia -> Dzwonki -> Pamięć urządzenia. Pliki możesz wrzucić poprzez Desktop Software (z zainstalowanym Multimedia Manager). Jest jakieś ograniczenie w wielkości pliku ale już nie pamiętam jakie.
Dzięki za opdpowiedź. Niestety nie mogę znaleźć na swoim sprzęcie czegoś takiego jak multimedia. Na pewno jest to sprzęt 8700g. Może mam jakąś dziwną wersję? .
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-07-22, 08:02
JaroUrsynow napisał/a
Na pewno jest to sprzęt 8700g. Może mam jakąś dziwną wersję?
Drogi JaroUrsynów,
nie będę mówił, że było kilka razy o tym na forum, ale powiem, że:
- sprawdź kombinacją alt+caps+h wersję OS na swoim Blackberry,
- funkcja przenoszenia plików poprzez Media Managera wbudowanego w Desktop Managera działa dopiero na OS telefonów wyższych niż 4.2.
8700 nadaje się do mp3 jak rower do F1
Pamięć, pamięć i jeszcze raz pamięć - kiedy porządny dwugigowy odtwarzacz kosztuje około setki, jaki jest sens wrzucania mp3 na sprzęt z 64MB pamięcią?
Ograniczenie do 2,8MB
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Akurat dzwoneczki mp3 (właściwe skompresowane na mono i z odpowiednim bitrate) po 200 kilo 8700 łyka jak złoto. Polecam do przeróbki programik MP3toRingtone Converter (W Audacity przycinamy dzwonek, Converterem kompresujemy).
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum