Witam kupilem BB 7290 na allegro. Posiadam tylko telefon z bateria , nie mam kabla usb, ladowarki itp. Telefon jest na angielska Siec. Moje pytanie jest takie czy mam isc kupic kabel usb ? I czy jak go kupie to czy dam rade sciagnac z niego simlocka ? [ nie mam angielskiej karty sim] Czy moze oddac go do serwisu i poprosic o zdjecie simlocka i granie polskiego softa ?? co doradzacie .. W jakiej cenie bylo by okolo zdjece sima z niego wraz z wgraniem softa polskiego ?? prosze o pomoc ... Pozdrawiam Kaczex93
Prosze kolege moderatora . Wiec tak lece do sklepu po kabelek .. I bez wlaczania telefonu sciagne z niego simlocka ? no chyba nie dam rady wejsc w menu telefonu bez angielskiej karty sim ? nie ?
Simlock 7290 jest o ile pamiętam w FAQ, a jeśli nie to na forum, pod "Szukaj"...
Do zdjęcia nie musisz wchodzić w menu.
Co do kabla i ładowarki, to 4,50zł...
http://www.allegro.pl/ite...bel_gratis.html
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Ok kupilem kabel juz ... Przy wlaczaniu teleofnu wyskakuje napis t mobile . oprogramowanie jest niemieckie . I teraz tak : w faq znalazlem jak sciaganac simlocka teraz tylko ktorego ? TEGO : Darmowy unlock Blackberry - seria 5xxx, 6xxx, 7xxx CZY TEGO : Simlock z T-Mobile i Vodafone ........ i jeszcze wyskakuje napis po wlaczeniu teelefonu : Neues Kennwordt - co tu wpisac ??
przy sciaganiu simlocka : 2. Upewniamy się, że na tym kompie nie były instalowane żadne sterowniki do BB - ściągnąłem juz Deskop menager i jeszcze cos - usunac ? A wiecie co tam mam wpisac ?
8. W telefonie wchodzimy w: Opcje->Ustawienia zaawansowane->Kasta SIM->wpisujemy mepd, a potem mep2 - jak ja mam wejsc w opcje jak ja nie znam kodu tego przy wlaczaniu teelefonu?
8. W telefonie wchodzimy w: Opcje->Ustawienia zaawansowane->Kasta SIM->wpisujemy mepd, a potem mep2 - jak ja mam wejsc w opcje jak ja nie znam kodu tego przy wlaczaniu teelefonu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum