Wysłany: 2008-05-17, 14:45 Automatyczne wybieranie numeru przez BB 8700
Witam mam problem. Kupilem paletke juz jakis czas temu na alledrogo:) mialem w zestawie orginalnu plastikowy pokrowiec do paska ale nie uzywalem go (orginalny). Ostatnio okazalo sie ze stanie sie bardzo przydatny ale kiedy wkladam do niego BB terminal wybiera automatycznie jakis numer dziwny I slysze tylko ze nie ma takiego numeru. Pomocy!!!!
Mam soft 4.2 pl, terminal bez simlocka. Moze to sie przyda, wczesniej mialem nizszy soft I cos mi sie kojazy ze tez mialem ten problem ale nie zwrocilem na to uwagi bo pokrowca nie uzywalem
W ustawieniach profilu można ustawić co terminal ma robić po włożeniu do etui. Może tam coś jest ustawione... W zasadzie to nie mam pojęcia bo mam 8100 i w nim nic takiego nie ma żeby dzwonił tylko taka myśl mi do głowy przyszła..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum