Wysłany: 2007-11-01, 00:46 ATy co zrobiłeś dla naszego forum?
Cześć.
Jak wszyscy widzicie forum na m się ładnie rozwija, przybywa sporo nowych tematów, postów, userów... no właśnie, ale czy sporo to jest dla nas wystarczająco? - bo mnie się nie wydaje. Nie pozostaje więc nic innego jak zadać pytanie:
dlatego też zwracam się do każdego z Was z prośbą.
Na pewno bbpolska.org nie jest jedynym forum na którym sie udzielacie. Prosiłbym więc każdego kto ma na to ochotę i kto chce by nasze forum "rosło w siłę, a użytkownikom BB żyło się lepiej" o zamieszczenie w stopce albo w podpisie na innych forach linku do naszego forum. Nie macie nawet pojęcia jak to działa..... ja sam byłem w szoku jak podpisałem się adresem forum np. na joemonster.org - liczba użytkowników ostro poszybowała w górę....
tak więc jeśli tylko możesz - chwal się naszym forum w całym necie - NIECH NAS ZOBACZĄ :)
A tak na poważnie to w ilości siła - jak będzie nas dużo więcej to będziemy mogli śmielej uderzać np do opów albo nawet do Rim'a i lobbować w sprawach związanych z bb w Polsce.
no to jak? POMOŻECIE???
p.s.
z miłą chęcią przeczytam (myślę, że nie tylko ja) pod tym postem przykłady waszych patentów na rozpropagowanie naszego forum.
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-11-02, 07:25
Ja zamówiłem sobie nalepkę na tył samochodu z napisem "Pierwsze polskie forum BlackBerry" i adresem www. Wrzucę niedługo fotkę.
Na lato planuję koszulkę z adresem www na plecach
heheh to i ja sobie nalepie :D:D a koszulki to już by można załatwić :)) u mnie na osiedlu robią takie koszulki z nadrukiem lub haftem przejdę sie w poniedziałek i popytam :)
Zalożę się o wiaderko świeżutkich jeżynek..., że żaden z uczestnikuff tegoż forum nie zauważyl jeszcze na stronie startowej opcji "album", no może poza ojcem dyrehtorem rulim bo niby jak inaczej wytlumaczć tak marne zainteresowanie ty dzialem??
_________________ 7730 (4.0.0.219) już bez simlocka :D
zastanawial sie ktos nad jakas stronka BB PL??? w lutym zejdzie mi z glowy 2 zamowienia i bede po sesji.. gdyby sie znalazlo z 2 osoby (z jakims grafikiem) cos mogli bysmy podumac. Mam dostep do serwera ... 400MB na 3 lata mogl bym udostepnic... + ftp z 50GB ale w Canadzie (speed 30KB) ... nie wiem czy to dobry pomysl.. i co wogle na tekkiej stornie moglo by sie znajdowac... moze warto pomyslec o takiej sprawie?
mrkubix poczekaj jescze chwile z ujawnianien naszego pomysłu, zobaczymy jak dalej przez swieta sie temat rozwinie, obicuje ze cos bedzie i mam nadzieje powinni byc wszyscy zadowoleni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum