Wysłany: 2008-03-12, 14:31 Aplikacje, gry i media w Perełce 8100
Witam,
mam kilka pytań do Perełki 8100. Kupiłem ją, jednak bez oprogramowania... :/ moja wina, nie doczytałem aukcji. Więc teraz chciałbym się dowiedzieć jak na przykład wysyła się media na telefon i z telefonu. No i też jestem ciekaw, czy da się grę z rozszerzeniem .jar wgrać na Perełkę. Telefon jest naprawdę udany i mi się podoba. I jeszcze jakbyście mogli zarzucić fajną stronką z aplikacjami do Perełki :) Póki co zaznajomiłem się z AppLoaderem, więc wiem jak się ładuje nowe aplikacje.
Forum przeszukałem jako niezarejestrowany użytkownik, korzystałem w opcji szukaj. Zarejestrowałem się, żeby napisać poprzedni post, żeby nie pisać jako gość i żeby mieć na przyszłość w jakichś wypadkach gdzie zasięgnąć porady. Jeśli uważasz, że przeoczyłem te tematy, których szukałem, bądź tak miły i podaj linki do tematów, w których byłyby odpowiedzi na moje pytania, a następnie usuń ten temat. Dziękuję :)
Chodzi mi o Desktop Manager... Ściągnąłem Desktop Software, który udostępniła Era. Jest w nim Device Manager i AppLoader. Niestety nie ma nic, co by umożliwiło mi transfer zdjęć, muzyki itd. Przeszukałem chyba większość stronek internetowych i nie potrafię tego znaleźć.
Proszę o pomoc :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum