Wysłany: 2008-08-24, 00:31 aplikacja bb na iphone 3g
witam wszystkich i odrazu pytanko do znawców tematu, czy mozna zainstalowac aplikacje bb na iphonie 3 g dostalem takowy w prezencie ale generalnie uzywam bb 8120 troszke sie juz przyzwyczailem ale chcialbym sprobowac tez tego iphona jesli jest mozliwość wgrania bb na iphona to powiedzcie jak,jesli niema to sprzedam ten gadzed
Posze o pomoc
pozdrawiam
marsboy
no więc miałem iphone i mogę Ci chyba coś podpowiedzieć.
Póki co nie ma czegoś takiego jak bb dla iph, ale jest coś takiego jak yahoo push for iphone.
Zakładamy sobie skrzyneczkę na yahoo, robimy na "starej poczcie" forwarda i mamy bb na iphonie. Niestety są kilkuminutowe lagi i kilka % poczty wignie w akcji i nie dociera na terminal. Problemem też staje się korzystanie z kliku kont.
Ale z tego co wiem to apple ma cos takiego co sie nazywa mobile.me - i tam jest podobno fajny push. Tyle niestety że jest to usługa płatna i to chyba nie najmniej płatna.
Wysłany: 2008-08-24, 11:19 iphone i komunikator bb
dzieki serdeczne w takim razie chyba bede go zmuszony sprzedac na allegro, jak myslisz czy bold bedzie lepszy dla mnie? bardzo duzo kozystam z komunikatora bb i wysylania maili w przypadku iphona chyba komunikator odpada ?tzn wyjaśnie ;ze komunikuje sie z kolegą w niemczech przez gg komunikator on ma tak jak ja bb8120 w chcwili gdynym kozystal z iphona komunikacja na komunikatorze bb jak rozumiem ustanie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum