No niestety nic z nim nie można zrobić i w sofcie 4.3 też nie będzie można. A wszystko przez to że ludzie masowo robili sobie w marketach zdjęcia z gazet zamiast je kupować.
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-01-11, 14:35
Witam, ponieważ nawet zmiany profili nic tu nie dają, można ominąć ten problem tylko częściowo i trochę bezsensownie.
Sposób sprawdziłem na swojej 8300.
a)podpiąć zestaw słuchawkowy (ja użyłem pudełkowego zestawu stereo Blackberry)
b)uruchomić multimedia i odtworzyć jakiś utwór muzyczny - niech gra w słuchawkach
c)menu i wyjść do opcji
b)wejść w aparat i można pstrykać zdjęcia bez dźwięku na zewnętrznym głośniku (słychać go wraz z muzyka w słuchawkach)
Faktycznie jest to jakaś alternatywa, przekierować dźwięk na inne źródło.
Można też tym samym sposobem (ale bez używania słuchawek) przekierować 'pstryk' od aparatu na głośnik od rozmów przez co staje się cichuteńki.
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-01-11, 15:08
mrkubix napisał/a
Faktycznie jest to jakaś alternatywa, przekierować dźwięk na inne źródło.
Można też tym samym sposobem (ale bez używania słuchawek) przekierować 'pstryk' od aparatu na głośnik od rozmów przez co staje się cichuteńki.
O? ale jak ?, włączyłem odtwarzacz bez słuchawek, ściszyłem dźwięk do minimum ale po opuszczeniu (działającego w tle) playera i robieniu fotki tym razem był dźwięk migawki. Jak chcesz inaczej przekierować dźwięk bez użycia słuchawek ?
O? ale jak ?, włączyłem odtwarzacz bez słuchawek, ściszyłem dźwięk do minimum ale po opuszczeniu (działającego w tle) playera i robieniu fotki tym razem był dźwięk migawki. Jak chcesz inaczej przekierować dźwięk bez użycia słuchawek ?
Ustawiasz w odtwarzaczu activate Handset i wtedy się dźwięk przełącza na głośnik od rozmów. Byćmoże w Curve tego nie ma?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum