Po pierwsze: BB to nie PDA, tylko smartfon
Po drugie: Gościu pisze: "bardzo lekki telefon", a potem ma napisane "120g"
Po trzecie: 90% aukcji jest po angielsku!
No to są w strasznym błędzie... PDA charakteryzują się dużym pionowym, dotykowym wyświetlaczem. I oprogramowaniem głównie Windows Mobile. BB to na bank Smartfon, bo nawet jak podłączasz go do kompa wyskakuje Ci komunikat "Smartfon Blackberry". Smartfony charakteryzują się "panoramicznym" wyświetlaczem i QWERTY na wierzchu.
Mavic - mam nadzieję, że się mylisz. Kupiłem kilka dni od niego 8310 - przynajmniej tak twierdził. Mam nadzieję, że paczka zaraz dojdzie i będę mógł napisać, że to wzorowy sprzedawca - lepiej by było i dla mnie i dla niego jakby okazało się, że wszystko jest ok.
Zauważcie ze te same zdjęcia są co na tej aukcji:
http://allegro.pl/item311...8100_pearl.html
Więc moze poprostu zapożyczył zdjęcia nie widząc różnicy, bo różnica w sumie jest nie wielka w wyglądzie na pierwszy rzut oka.
mam nadzieję, że on sobie tą fotkę zapożyczył tylko, zresztą fotka mnie wali, czekam na swoje 8310 - a jak nie to się będę musiał do tego Pana przejechać i z nim "porozmawiać"
sorry za post pod poste - ale to co teraz napisze jest dosyć ważne i zasługuje na oddzielnego posta.
Więc jak już pisałem zamówiłem od tego sprzedawcy 8310 - na aukcji było zdjęcie, ale nie realfoto tylko ze strony rimu. Koleś miał 11 komentarzy - w sumie same pozytywy, ale tylko za zakupy - mało tego potworne błędy ortograficzne w opisie aukcji wskazywały na młody wiek sprzedawcy - głowa mówiła "nie bierz nic od niego - bo to wałek" - ale serce krzyczało "BIERZ BIERZ to 8310 - MUSISZ TO MIEĆ"
Jak zwykle posłuchałem serca - po kilku dniach oczekiwania zacząłem się zastanawiać, a nawet martwić.....
A tu dziś rano (kto by pomyślał, że poniedziałek może zacząć się tak miło) o dosyć barbarzyńskiej porze bo ok 8.00 zapukał listonosz i przyniósł paczuszkę z allegro.
Przydygałem - mówię a jak tam jest cegła??? ale nic otwieram - a tam brand new shining star - 8310 z vodafona - nówka funkiel nieśmigana.
Mało tego miała mieć simlocka - w związku z czym udało się nabyć toto w rozsądnych pieniądzach - wkładam simkę z pomarańczy podaję pin i jazda - telefon chodzi.
Tak więc czas na wnioski. To że na aukcji nie ma real photo, sprzedawca robi błędy jak 8latek nie znaczy jescze ze jest nieuczciwy. I powiem Wam szczerze - życzę wszystkim takich sprzedawców.
Uważam, że należą mu się przeprosiny za wszystkie pomówienia powyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum