Przecież to jest legendarny "śledź" biznesowy!! wiele osób dalo by dużo kasy żeby mieć takiego nowego, cena może troche za wysoka ale wcale nie ak dużo jak Ci sie wydaje, one są bardzo cenione
Również z niego korzystałem i przyznam Wam racje telefon super, brak zwisów, bateria 14 dni, szybki i prosty w obsłudze.
Dodam nawet że mam osobę w rodzienie która nadal z niego korzysta i nie chce wymienić na nic nowego.
Wysłany: 2008-03-19, 13:38
Ja mam nadal ten telefon leży w szufladzie ma 5 lat i bateria przy używaniu a oryginalna trzyma 10 dni, ale 1000 bym nie wydał wole używana za 80 złoty
Witam,
Nie rozumiem dlaczego się śmiejecie z wysokich cen na alle-cośtam. Rzecz jest tyle warta ile osoba za nią zapłaci - na tym polega zasada sprzedawania w takich serwisach. Cena wcale nie jest za wysoka tylko po prostu sprzedawca wybrał sobie inny target. Nie kieruje aukcji do zwyczajnych ludzi którzy liczą każdego grosza i na pewno nie wezmą udziału w tej aukcji tylko do osób którym bardziej zależy na jakości i pewności niż na cenie. Telefon ma swoje lata i przeciętna osoba na pewno by go nie kupiła ale - jak już ktoś wyżej pisał - są osoby które cenią sobie ten model.
Podobnie sprawa ma się z różnymi BlackBerry za np. 1500zł które to chodzą nawet za 200zł.
Osoba która ma kasę na np. Mercedesa S klasy ale nie chce jej się iść do jakiegoś salonu polskiego operatora (albo nie znalazła informacji, że taki model jest w ofercie) kupi na takiej aukcji.
Więc jeżeli coś dla Ciebie jest niezrozumiałe lub śmieszne to wcale nie znaczy, że nie ma to sensu.
P.S. Nie bronie sam siebie bo to nie ja takie coś sprzedaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum