Wysłany: 2008-07-13, 13:03 A może by tak wprowadzić stopnie ???
Witam. Tak sobie myślę, że praktycznie na każdej stronie (głównie wszelkiego rodzaju fora internetowe), są stopnie przyznawane użytkownikom- za ilość postów, czas jaki minął od zarejestrowania się na forum itd. No i właśnie tak sobie myślę, dlaczego na naszym - Forum BBpolska - nie ma czegoś takiego? Co o tym myślicie, moi mili
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
A ja widzę sens, odrazu będzie widać czy ktoś jest aktywnym użytkownikiem forum czy wpada tylko sporadycznie gdy ma jakiś problem. Mozna będzie też zobaczyć kto i jak sie przyczynia do rozwoju forum. WIELKIE ZAAAA
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-07-13, 15:21
hm przeciez widac kto jak sie udziela po ilosci postow...
pewnie jak beda rangi to sie zacznie jakies nabijanie itp ;s
btw jest jeszcze ranga 100tny user ;]
ps; mogla by byc jakas taka tylko dla mnie ;]
zebym mial rozowego nicka ;p
Nabijamy posty bo chcemy miec lepszy stopien a co tam te 100-200 postow dla nastepnego stopnia jak sie chce to w 2-3 dni sie to zrobi niema problemu - tak wlasnie mysli polowa spolecznosci na forum tego sie nie uniknie to szara rzeczywistosc, wiec co do pomyslu to ja jestem i na tak i na nie ;p
hihi no nie badz taki przeciez nei jestesmy az tacy zli
Maniakes ten twoj pomysl na nick to tak jak pomysl z rangami dostanie jeden bedzie chciala cala reszta i sie zrobi jedne wielki balagan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum