Jaras, coś mnie się wydaje, że miało być rzeczywiście 8320. Ale mam pewne źródła, które mówią o 8820.... (coś mnie się wydaje, że Ty wiesz lepiej), ale pożyjemy zobaczymy...
Ja jakiś czas temu słyszałem ze ma wejść 8320, chyba to było wtedy jak Orange obniżyło cenę BISa do 19 PLN. Później jednak jakoś wszystko ucichło i ja też nie jestem pewny ale zapytam u źródełka w poniedziałek
Ciekawe ile sobie za niego zażyczą i jaka będzie różnica w stosunku do 8800. Mogli by dać jakieś bb z aparatem bo ten GPS to średnio mi się przydaje a aparacik to by było coś.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum