Wysłany: 2008-06-28, 08:49 8310 padła przy upgrade
Witam mam problem wczoraj podczas upgrade'a oprogramowania proces stanął w miejscu ponownego wykrywania JV i zakończył sie błędem "Nie można ponownie połączyć się z urządzeniem podczas wieloetapowej operacji ładowania." Telefon przestał być wykrywany przez DM. Spróbowałem wgrać ponownie ale zakończyło się to tym samym błędem.Zabrałem się więc za sposób który jest opisany gdy nie wykrywa telefonu i zadziałał ale do pewnego momentu zaczyna ładować już komponenty oprogramowania są dwa paski postępu ale dochodzi do połowy telefon tak jakby się resetuje i wyskakuje błąd "W trakcie aktualizacji oprogramowania urządzenia wystąpił błąd krytyczny. Spróbuj ponownie.
Wystąpił nieznany błąd [J:0x00000005]"
Bardzo prosze o pomoc
[ Dodano: 2008-06-28, 12:09 ]
i wpadłem z jednej skrajności w druga udało mi się pomyślnie zaktualizować oprogramowanie tyle że teraz telefon cały czas pokazuje ten symbol który jest po włączeniu czyli tak jakby wczytywanie systemu i tak cały czas,nie mam już pojęcia co z tym zrobić.Próbowałem dwa softy w tym najnowszy z vodafone i cały czas to samo
apol
BlackBerry: 8120
Wysłany: 2008-06-28, 18:25
i co wstal czy nie? bo po ladowaniu softu dlugo trzeba czekac
_________________ bb its my live;)
Winterfresh
Wysłany: 2008-06-28, 21:37 Re :
U mnie ostatni sofcik instaowal sie okolo 55 minut , w tym okolo 30 minut trwało ponowne
uruchamianie
Moze niechcacy wypiałes kabel podczas instalacji ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum