Dzisiaj skończone dwa nowe tematy dla BB serii 83xx oraz 88xx (dla serii 81xx mozna znaleźć w necie za free). Kosztowało mnie to sporo roboty (najwięcej to przerabianie ikon). Myslę że się spodobaja.
Narazie zapodaje same screeny, bo własnie zauważyłem kilka niedociagnięć, ale juz mi się dzisiaj nie chce poprawiac. jutro zarzucę "zipy".
Dodałem archiwa zip, dla Blackberry serii 83xx oraz 88xx, ale tylko w wersji z dwoma rzędami ikon (uznałem że tak ładniej wyglada), ale jeśli ktoś sobie zyczy to wrzuce takze z jednym. (dla 8700 jakies błedy wyskoczyły).
Usunąłem stare zipy a dodałem nowe, w których pozmieniałem co nieco.(15.11.08 godz. 20:53)
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Ostatnio zmieniony przez Domestos vs Cif 2008-11-15, 20:53, w całości zmieniany 3 razy
tak, wiem Wrzuciłem te temaciki takze na themes4bb i sie tez zachwycaja. jedno dziewczę ( z forum themes4bb) pomagała mi w testowaniu tych tematów a nawet zaproponowała mi "pomoc finansową' żebym tylko te skórki zrobił jak najlepiej i pozbył sie wszystkich błędów
niestety, nie mogłem rozwiazac problemu z tłem podczas wykonywania połączeń. Próbowałem wszystkiego ale ciagle jest standardowe, białe tło.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
nie moge zaistalowac tej kompozycji. jak wrzucam do apploadera, to wyskakuje mi blad "no additionial aplications designed for your device were found", o co kaman?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum