Wysłany: 2008-07-13, 19:11 8100 problemy z internetem w erze
Problem wygląda następująco:
-kupiłem telefon od znajomego który przywiózł go z Angli
-była w nim karta T-mobile i internet działał dopuki nie skończyły się środki na koncie
-włożyłem karte ery (era fun) czyli tak-tak
-aktywowałem internet i dostałem esa " Era:Omnix max jest już aktywny, pierwszy miesiąc transmisji danych gratis..."
- usunełem T-police
-ustawiłem TCP na erainternettt czyli tak jak dla tak-tak
-zainstalowałem aplikacje operamini 4 beta bo na standardowej przegladarce nie chce mi się odpalic net i wiem że operamini potrafi połączyć wtedy
- gdy uruchamiam operemini zaczyna się instalować i wyskskuje mi że "Failed to connect to the Internet"
Nie wiem co mam nie tak. Zapora firewall jest włączona i nie moge wyłączyć. Jeżeli ktoś potrzebuje więcej informacji to piszcie w tym poscie i odpisze możliwie jak najszybciej. Wersja v4.5.0.37
[ Dodano: 2008-07-13, 20:33 ]
podczas instalacji pokazują się co chwile mi niebieskie strzałki w górnym prawym rogu, nie za często ale się pokazują i dopiero gdzieś tak w 90% instalacji wyskakuje mi ten błąd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum