Masz racje - wydaje ci się ;) Poważnie szukałem i nic mi nie znalazło... Może nie mam takiej wprawy i nie wiem o co kaman, ale prześledziłem FAQ i nic mi się nie wydało spokrewnione, a potem w szukaj i znajdowało mi jakieś głupoty...
samek, no to ja Ci podpowiem.
Skórki instalujesz tak jak zwykłe aplikacje. (muszą mieć też takie rozszerzenia).
Po instalacji wchodzisz w "opcje" - "kompozycje" - i tam powinieneś mieć skórkę, którą zainstalowałeś.
Oczyiwście instalacja skórki nie ma żadnego wpływu na język urządzenia (nie znaczy to bynajmniej, że skórka nie będzie Ci krzaczyć na polskich znakach)
Wysłany: 2008-06-18, 19:50 Własnej roboty temat 3d Icons Zen
Witam. Właśnie zrobiłem swoj pierwszy temat do BB 8100 Pearl, przetestujcie go i powiedzcie co wam sie w nim podoba a co należy zmienić. Już zauważyłem kilka niedoróbek, ale dzisiaj juz i sie nie chce poprawiać. Postaram się jutro.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Się chłopie napracowałeś.. Całkiem niezłe :}
Tylko przydała by się konfiguracja L i żeby było widać podpisy w menu głównym(aplikacje) jeśli już tam są...
[ Dodano: 2008-06-19, 01:48 ]
I czcionka trochę za wielka... Nagłówki wiadomości nachodzą na siebie..
dzisiaj postaram się poprawić ten temat i przy okazji wrzuce jakies screeny (wczoraj wrzuciłem tema na szybkiego i zapomniałem).
OK, poprawione, ale nie wiem dlaczego ciągle w menu jest standardowa tapetka (ta z drogą). Mam nadzieję że teraz jest wszystko dobrze, ale jakby co to dajcie znać.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
apol
BlackBerry: 8120
Wysłany: 2008-07-30, 20:02 themes z bb bold na bb8100
wrzucilem sobie taki temat na swoja jeżynke i bardzo ladnie wyglada -znalazlem go w necie i nie wiem czy moge zalaczyc go do pobrania?jesli nie ma sprzeciwu to moge go wrzucic-pasuje na 8100-dodaje zalącznik do pobrania
Ostatnio zmieniony przez tragedia 2008-08-03, 14:53, w całości zmieniany 3 razy
apol
BlackBerry: 8120
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum