Posiadam BB 7730 i niestety nie mam żadnej możliwości połączenia sie z netem... Próbowałem przez Opere Mini i normalna przeglądarką, ale nie działa.... :/ Pomocy!!
w którym jest post jak dostać się do ustawień TCP (na których powinna działać Opera Mini), z tym że musisz skonfigurować je analogicznie dla swojego operatora.
Sorry, ale pudło... Opcje w 7730 wyglądają zupełnie inaczej... Żeby nie było, że jestem dziecko Neostrady to pisałem do BOKu Orange, ale nie powiedzieli mi nic ciekawego.. Jedyna wiadomość, która coś wnosi:
Cytat
W przypadku urządzeń Blackberry wszystkie czynności oparte o transmisję danych (email, Internet, MMS) działają w przypadku aktywnej usługi blackberry i aktywacji terminala do serwera obsługującego wiadomości e-mail RIM. usługa dostępna jest dla numerów abonamentowych, miesięczny abonament wynosi 61 złotych. w celu poznaina szczegółów i ewentualnej aktywacji zapraszam do kontaktu z *100 Orange BOK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum