Jestem zielony w temacie i mam kilka pytań,mam blackberry 7230 z firmy vadafon i tu moje pytania czy idzie jakoś wgrać język polski do tego i zrobić aby mi chodził na erze lub jakiejś innej polskiej sieci??
Jestem zielony w temacie i mam kilka pytań,mam blackberry 7230 z firmy vadafon i tu moje pytania czy idzie jakoś wgrać język polski do tego i zrobić aby mi chodził na erze lub jakiejś innej polskiej sieci??
Witamy,
język polski można uzyskać instalując (odpowiedni dla modelu terminala) firmware zawierający język polski (przeważnie są to firmware'y mające w nazwie "Multilingual"), a co do "chodzenia" na polskich sieciach to jest to kwestia simlock'a (o zdejmowaniu a raczej o wielkich trudach w tym temacie, była mowa na forum).
Próbowałem zainstalować jakiś inny soft, ale nie mogę trafić na taki co ma polski język. A czy ktoś wie gdzie można ściągnąć odpłatnie simlocka z bleckerry 7230 w Polsce bo na tych anglojęzycznych stronach nie umię sie połapać .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum